Диана Любенова крие, че има тайна дъщеря в САЩ. Актрисата

...
Диана Любенова крие, че има тайна дъщеря в САЩ. Актрисата
Коментари Харесай

Диана Любенова крие тайна дъщеря в Америка

Диана Любенова крие, че има загадка щерка в Съединени американски щати. Актрисата и тв водеща държи в незнание и най-популярните си приятелки, че има втора щерка в Америка.

Момичето се споделя Хана и е щерка от първия брак на Лес Уелдън. Малко прочут факт е, че предприемачът има семейство оттатък океана, както и брачна половинка, с която още не се е развел.

Повече от 10 години Диана и Лес живеят дружно, като продуцентът настойчиво отхвърля да се ожени за българката. Една от аргументите е, че при бракоразвод ще би трябвало да се раздели с половината си положение, което се пресмята на повече от 59 милиона $.

Затова Уелдън избира да снове сред двете си фамилии, като обилно обезщетява и двете дами в живота си. Дамите са чували една за друга, само че в никакъв случай не са се срещали. В същото време децата им едвам се познават, написа "Ретро ".

София–дъщерята на Лес и Диана съвсем не познава кака си, която е виждала единствено на фотоси. От своя страна Любенова си поддържа връзка с огромната щерка на продуцента единствено в обществените мрежи.

Напоследък обаче се заприказва, че водещата и американеца не са дружно. Рязко секнаха и интервютата на Диана с разнообразни представители на актьорската колегия.

Двойката не се е появявал дружно съвсем година. И към този момент се носят клюки, че двамата са разграничени.

През годините нашенката непрекъснато се надяваше да нахлузи брачния ярем на продуцента и да получи право над спестяванията и парцелите му из целия свят. В същото време обаче тя въпреки всичко не остава на изсъхнало. За търпението си получава великодушна прехрана, с която гледа освен дребната София, само че и цялата си рода.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР