Диана Димитрова си взе нов адвокат. Защитникът й не е

...
Диана Димитрова си взе нов адвокат. Защитникът й не е
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Диана Димитрова взе адвоката на Цветан Василев

Диана Димитрова си взе нов юрист. Защитникът й не е инцидентен, а е юристът Христо Ботев, който брани злощастния банкер Цветан Василев, видя Lupa.bg. Юристът, чиито имена съответстват с тези на великия български стихотворец и бунтовник, е вторият бранител на актрисата в делото й против сътрудника й Юлиан Вергов, който я преби. Вместо на някогашния правосъден министър Антон Станков, занапред нататък тя разчита за помощ на сътрудника му Христо Ботев, който бранеше мажоритарния притежател на КТБ.



Адвокат Христо Ботев

За новата тъжба на Диана Димитрова се разбра преди десетина дни. Актрисата сама заяви за нея. „ Днес, 5 май, входирахме жалбата в СРП с моя юрист господин Христо Ботев. Надявам се, че повърхностното следствие ще бъде забравено и тези, които излъгаха, ще понесат наказателна отговорност за думите си. Вярвам в обективните дейности на Прокуратурата! ”, написа Диана в обществените мрежи.



Цветан Василев

Самата Димитрова не дава отговор директно на въпроса остава ли някогашният правосъден министър Антон Станков неин юрист. Станков разяснява, че в експертизата е потвърдила, че фотографията, на която актрисата е с отоци и синини по лицето, е оригинал. Той добави, че неговата клиентка е получила и удар в главата, който съставлява " заплаха за живота “.

Няма изясненост и дали актрисата ще съди за лъжесвидетелстване единствено своите сътрудници от екипа на " Откраднат живот “, дали съгласно нея погрешни показания пред дознателя, или и тези 31 индивида, които в писмо, поместено преди два месеца в медиите, оповестиха, че в деня, когато Димитрова твърди, че е бита от Вергов, по лицето й нямало никакви белези от принуждение.

Диана обаче стремително ги обори с контрапубликация в социалката си.

" Искам да изкажа голямото си отвращение и отчаяние от развиването на проведената жалка акция, целяща да неглижира и прикрие контузиите, които получих от побоя на 14.11.2017 година, и в това време да излъска имиджа на насилника. Напомням, че контузиите се удостоверяват от експертизата в преписката от Софийската районна прокуратура. Както към този момент ви е известно, на 27 март, до медиите беше изпратено отворено писмо, в което 31 индивида от екипа на сериала " Откраднат живот “ " настояват “, че побой над мен не е имало. Това се оказа подправена вест, тъй като от Call Sheet, който е формален документ и към този момент го демонстрирах обществено, излиза наяве, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не участват на снимачния ден. Това обаче напълно не е всичко. Далеч по-скандалната част в това интензивно мероприятие против мен е, че в писмото попадат имената на хора, които са част от екипа на сериала " Откраднат живот “, без тяхното единодушие. Освен злоупотребата с имената им те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и въобще за съставянето му “, изобличава Диана Димитрова.

Същата обява разкрива и разочарованието на актрисата от страната, " в която изверговщината избира да пази неутралитет “. В такава страна по думите й " се развиват мижитурките ". Звездата от " Откраднат живот “ акцентира, че въпреки побоят е с изтекла отминалост, това " не значи, че насилникът е почтен “.

" Трябва да се знае, че топлият юли ще се трансформира в студен януари за тези, които ще бъдат подведени под отговорност по член 290, когато отидем в съда, тъй като аз ще апелирам отхвърли на прокуратурата да бъде формирано произвеждане “, закани се Димитрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР