Диана Димитрова повдигна отново темата за насилие от страна на

...
Диана Димитрова повдигна отново темата за насилие от страна на
Коментари Харесай

Диана Димитрова подхвана отново Вергов! Смелост или изнудване?

Диана Димитрова повдигна още веднъж тематиката за принуждение от страна на сътрудника й Юлиан Вергов. Година по-късно актрисата разгласява ядосан пост в обществените мрежи, в който се обръща към прокуратурата с три претенции и се заканва на Вергов, че нищо няма да отмине просто по този начин.

 

Претенциите към прокуратурата са няколко. Първо Диана Димитрова оспорва решението за отвод от формиране на досъдебно произвеждане. Според нея Вергов не е разгласен за почтен, а причина за неналичието на решение е изтекла отминалост на осъщественото закононарушение. Според закона интервалът е три години и по тази причина не е допустимо формиране на произвеждане.

 

Диана Димитрова разгласява и мнение, с което е открито изрично, че има нанесени телесни контузии. Според Наказателния кодекс това може да бъде определно като симптом на „ Болка и страдалчество “.

 

Актрисата счита за потвърдено към този момент, че е жертва на принуждение и това се удостоверява на 28-и март, когато част от екипа на сериала „ Отркаднат живот “ излезе с опровергаване на формалното писмо, което поддържаше версията на Юлиан Вергов.

 

Диана Димитрова се обръща и директно към насилника си, който е повдигнал обвиняване против нея за нанесена засегнатост. Тя счита, че това е част от операцията на обществото, която прави Юлиан Вергов. Тя дефинира обстановката за занимателна, защото съгласно нея насилникът не се усеща почтен, а афектиран.

 

Диана Димитрова кани всички свои другари и подкрепящи я навън правосъдно съвещание на 14-и декември. Тя е решена да участва и да докара нещата до дъно. Според нея хората не би трябвало да си затварят очите за истината.

 

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР