Диана Димитрова не казва директно името на насилника си. А

...
Диана Димитрова не казва директно името на насилника си. А
Коментари Харесай

Диана Димитрова рекордьорка по провалени афери


Диана Димитрова не споделя непосредствено името на насилника си. А след ужасните й разкрития и скандалните фотоси из медиите се появиха разнообразни версии кой в действителност й е протегнал ръка. Като най -тиражирана е тая, че това е Юлиан Вергов. С него тя си партнира в лекарската поредност „ Откраднат живот ”.

В персоналните си връзки с мъже актрисата споделя, че я преследва огромен карък.

Диана описа, че имала споделена обич със чиновник на ДАНС.  И когато с него били на крачка да заживеят като семейство чаровната брюнетка, почувствала, че не е подготвена на такава решителна крачка.

После  се насочила към рисуването, приели я в худ. академия където записала графика и се класирала с максимален триумф. А обичаният й траял кариерата си в ДАНС. Днес той има жена и отглежда 2 деца.

Преди към четири години хубавицата изживява буен разказ с Калин Терзийски. Който е публицист и квалифициран психиатър. Връзката им обаче търпи провал. Въпреки, че той зарязва жена си поради актрисата. И споделя, че бил покорен от Диана, само че не заживял с нея тъй като усетил, че любовта им няма да продължи дълго. „ На нея ще повлияе зле, а за мен ще е разрушително ”, споделя писателят за аферата си със звездната актриса.



Въпреки, че се разделят остават другари и Терзийски посещава постоянно всичките й изложения, като твърди, че още я обича, написал е две книги за нея.

Диана Димитрова в изявлението си по бТВ показа, че и с насилника си е имала спекулация и е била интимна. На хора от екипа на „ Откраднат живот ” обаче този факт им се вижда подозрителен.

Актрисата има още една интимна връзка с сътрудник. Любовта им стартира на снимачната площадка. Преди време се разбра, че Диана и френския артист Беноа Марешал с който си партнира в българката продукция „ Бягство ” са били двойка. Любовните им трепети избухват през 2020 г през есента.

Месеци след края на фотосите актрисата сама признава, че е била влюбена в сътрудник. Но след като  работата им по кино лентата завършва французинът си отпътувал и всичко било до тук.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР