Диагнозата рак не е присъда. Променете живота си! Известният американски

...
Диагнозата рак не е присъда. Променете живота си! Известният американски
Коментари Харесай

Диагнозата рак не е присъда. Увеличете шансовете си за живот!

Диагнозата рак не е присъда. Променете живота си!

Известният американски доктор и академик Марк Хайман споделя своите препоръки за това какво да вършиме, в случай че страдате от рак.

За страдание, постоянно се сблъскваме с диагнозата рак. Проблемът е, че обичайна медицина работи неправилно и работи с остарели способи, когато става въпрос за рак.

Операция, лъчетерапия, химиотерапия – само че повода за рака не се търси. За благополучие, има различни способи.

Функционалната медицина разрешава на експертите и пациентите да работят дружно, с цел да отстранен аргументите за болестта. Това е нов персонализиран модел за диагностика и лекуване.

Просто е: давате проби за генетичен разбор и лекарите ви споделят към какви хронични болести сте предразположени и какво би трябвало да извършите, с цел да ги избегнете.

Повечето специалисти в тази област са съгласни, че ракът се появява заради дисбаланс в енергийната система на тялото. Заболяването протича „ последователно “ и по тази причина толкоз доста хора живеят с тумори и даже не подозират за това.

С други думи, ракът е резултат от погрешен метод на живот.

Какво да вършиме? Променете нещата. От една страна, това може да бъде отлична предварителна защита. При избрани условия, имунната система може да открие раковите кафези и да ги унищожи!

1. Спрете потреблението на захар
Захарта подхранва раковите кафези и предизвиква тяхното развиване. Ако желаете да предотвратите развиването на рак или най-малко да контролирате болестта, ще би трябвало да се придържате към диета, която поддържа естествени равнищата на инсулин.

Трябва да ядете богати на фибри, пресни храни и да сведете до най-малко потреблението на сладки модифицирани храни. Така можете да се храните, само че да лишите раковите кафези от храна.

2. Изключете всички храни, които не подхождат на това заболяване
Какви са тези артикули? За всеки е друго. Около 35% от американците страдат от сензитивност към глутен. Ако такива хора ядат самун всеки ден, рано или късно те ще умрат или от рак, или от сърдечни болести.

В листата на питателните алергии са млечните артикули. В допълнение, те са свързани с инсулиновата устойчивост. Ако такива хора непрекъснато пият мляко и неприятното здраве се приписва на стрес или отмалялост от работа, рано или късно възпалените им вътрешности ще им причинят доста съществени проблеми.

Слушайте себе си. Ако след някаква храна, която ви харесва, само че се чувствате зле, откажете се!

3. Избягвайте възпалителните процеси в тялото
Възпалението е пряк път към всички съществени хронични болести, в това число и рак. Те нормално стартират, когато развиете инсулинова устойчивост, автоимунни болести или алергии.

Ако се чувствате изтощени и депресирани, разчитайте на храни, богати на омега-3 мастни киселини. Най-добрите им източници са алената риба и лененото семе. Те ще оказват помощ на тялото ви да се оправи с възпалителните процеси.

4. Погрижете се за здравето на червата си
Не става въпрос единствено за рисковете от развиване на рак на дебелото черво. В момента доста учени интензивно тестват хипотезата, че повода за рака може да са микробиомите на дебелото черво. С други думи, повода може да се крие в бактерии, които живеят в червата.

Какво да се направи? Консумирайте допустимо най-вече пробиотици: кефир, кисело мляко. Имате потребност и от фитонутриенти (диви плодове), куркумин (намира се в куркумата) и ресвератрол (съдържа се във виното и гроздето). Това оказва помощ да се забавят възпалителните процеси в червата.

5. Избягвайте токсините
Новородено се ражда с 287 химикали, които се намират в пъпната му шнур. Някои от тях са невротоксични. Какво значи това? Никой от нас не може изцяло да избегне нездравословното влияние на токсините.

Но можете да намалите въздействието им! На първо място би трябвало да се заобикалят пестициди, фталати, бисфенол А, тежки метали (на първо място живак и олово).

Как да го извършите? Не купувайте питиета в пластмасови бутилки. Не яжте полуфабрикати. Избягвайте разходките в центровете на огромните градове: оловото, попадащо в атмосферата от колите е доста рисково, в случай че концентрацията му е по-висока от нормално.

Вижте още: Смутита за добър имунитет – вкусни и здравословни питиета

И помнете: диагнозата рак не е присъда. Ако положите задоволително старания, заболяването постоянно бива победена. Вашата задача е да разчитате освен на лекарите, само че и на себе си! Направете всичко допустимо да увеличите възможностите си за живот!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР