Диабетът е една от най-разпространените болести на нашето съвремие. Ако

...
Диабетът е една от най-разпространените болести на нашето съвремие. Ако
Коментари Харесай

Направете го веднага, не отлагайте: Разберете дали страдате от диабет за по-малко от минута

Диабетът е една от най-разпространените заболявания на нашето съвремие. Ако такава диагноза към този момент е сложена, евентуално е назначено съответното лекуване. Много хора обаче не подозират, че даже и в никакъв случай да не са имали диабет,
с напредването на годините, увеличението на телесното тегло и заобикалящия ни стрес рисковете се усилват.
С този простоват тест можете единствено за минута-две да ревизирате дали сте застрашени от подлото заболяване или не се намирате в така наречен преддиабетно положение. При него равнищата на кръвната захар са над откритата норма, само че към момента под границата на диабета.

При него е и доста по-лесно да се вземат съответните ограничения за подобряването на индикаторите и елиминирането на риска. Ето какво съставлява пробата.
Хванете един пръст при положение, че сте мъж, не дръжте нито един пръст, в случай че сте жена.
ДРЪЖТЕ ЕДИН ПРЪСТ В СЛУЧАЙ, ЧЕ съдебна техническа експертиза НАД ЧЕТИРИДЕСЕТ, ДВА ПРЪСТА, АКО съдебна техническа експертиза НА ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТДЕСЕТ, ТРИ ПРЪСТА, АКО съдебна техническа експертиза НАД ШЕСТДЕСЕТ И НИТО ЕДИН В СЛУЧАЙ, ЧЕ съдебна техническа експертиза ПОД 40-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.
Дръжте един пръст, в случай че смятате, че не сте задоволително физически дейни и нито един, в случай че смятате, че физическата ви интензивност е естествена.

Дръжте един пръст при положение, че някой в ​​семейството ви има диабет, а нито един в ​​случай, че никой няма тези проблеми в този момент или в предишното. Дръжте един пръст, в случай че имате проблеми с хипертония и нито един, в случай че кръвното ви налягане е естествените граници. Задръжте три пръста при положение, че сте с наднормено тегло, два пръста при положение, че сте по-дебели, в сравнение с би трябвало да бъдете, един пръст, в случай че сте малко по-дебели и нито един, ако имате обикновено телесно тегло. След като приключите с този тест, пребройте какъв брой пръста държите. Ако държите пет или повече пръсти, тогава вие евентуално сте в преддиабетно положение. След като има подобен риск, най-добре е незабавно да се консултирате с вашия доктор и да си извършите нужните кръвни проучвания.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР