Ди джеи от цялата страна обявиха бойкот на Емрах Стораро.

...
Ди джеи от цялата страна обявиха бойкот на Емрах Стораро.
Коментари Харесай

Пълен бойкот! Ди джеи резнаха наглия и неграмотен Емрах Стораро

Ди джеи от цялата страна оповестиха протест на Емрах Стораро. Това се случи след невиждан апел в платформата тик-ток. Във видео един от известните ди джеи насочи зов за цялостна възбрана за стартиране на песните на артиста без значение на частни празненства или в нощните заведения. Изненадващо неговия апел бе подсилен от огромна част от сътрудниците му и се трансформира в акция.

 

Причина за протеста се оказват мненията на Емрах в новата платформа към Инстаграм. Той обиди огромна част от сътрудниците си и директно засегна звезди като Азис, Галин и Меди. Той ги дефинира за гейове. Влезе в дискусия и с Атанас Колев, който му отвърна, че спор сред тях може да има единствено в случай че напише вярно името си. Емрах направи видеообръщение, с което се опита да измие срама и излъга, че профилът му бил хакнат.

 

Ди джеите считат, че държанието на Стораро минава всевъзможни граници. Във видеото се споделя мнение за наглото и високомерно поведение на Емрах. То е подкрепено в мнения от няколко други сътрудници и консуматори, които поучават и продуцентите му да спрат да влагат в него. Голяма част от пишещите считат, че  Емрах нямаше да бъде никой, в случай че не беше името на татко му и напомнят изцепките му с карането с несъобразена скорост и намесата в кавги с опиати.

 

Автор: тик-ток

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР