Дейвид Камерън вече ще носи титлата лорд Камерън от Чипинг

...
Дейвид Камерън вече ще носи титлата лорд Камерън от Чипинг
Коментари Харесай

Благородник! Дейвид Камерън вече ще носи титлата лорд

Дейвид Камерън към този момент ще носи купата лорд Камерън от Чипинг Нортън, откакто бе доказан териториалният обсег на благородническата му купа, съобщи ДПА.

Бившият министър председател бе признат в Камарата на лордовете, откакто бе назначен за министър на външните работи от премиера Риши Сунак. Това е удивително завръщане на Камерън в политиката седем години откакто подаде оставка след референдума за Брекзит.

Днес бе доказано, че цялостната му купа ще бъде “Високопочитаемият лорд Камерън от Чипинг Нортън ”. Титлата удостоверява дългогодишните връзки на Камерън с град Чипинг Нортън, който се намира в някогашния му изборен регион. Бившият министър председател бе прочут като член на група известни представители на елита от района, измежду които бе и основният изпълнителен шеф на “Нюз Ю Кей ” Ребека Брукс.

Очаква се той да бъде публично показан в Камарата на лордовете в понеделник.

Бившият министър-председател на Обединеното кралство Дейвид Камерън се завръна изненадващо в политиката, напомня Safenews.

Британският водач Риши Сунак го назначи за министър на външните работи при метаморфоза на държавното управление.

Камерън беше водач на Англия от 2010 година до 2016 година, преди да се отдръпна след загубата на референдума за Брекзит. Той замества Джеймс Клевърли – досегашният външен министър. Клевърли пък ненадейно пое поста министър на вътрешните работи.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР