Дейвид Камерън е обвинен, че не е направил достатъчно“, за

...
Дейвид Камерън е обвинен, че не е направил достатъчно“, за
Коментари Харесай

Дейвид Камерън е обвинен, че не е направил достатъчно, за да спаси британец, хванат в капан в Катар след „ужилване в приложението за запознанства“

Дейвид Камерън е упрекнат, че „ не е направил задоволително “, с цел да избави британско-мексиканец, заловен в капан в Катар след хипотетичен Grindr ужилване.

Съобщава се, че 44-годишният Мануел Гереро Авиня с двойно поданство е бил задържан във предверие на хотел през февруари, откакто е дал отговор на подправени известия в приложението за запознанства от същия пол. Правозащитна организация сподели на Mirror, че господин Авиня в този момент чака правосъден развой на 22 април и му е наложена възбрана за пътешестване, само че медикаментите му за ХИВ свършват.

Външният министър не е осъдил обществено Катарски публични лица по случая и депутати се заядоха с „ мълчанието на държавното управление “. Лейбъристката депутатка Кейт Осбърн сподели пред The ​​Mirror, че лорд Камерън и Министерството на външните работи (FCDO) не са създали задоволително, с цел да разрешат случая на господин Авиня.

Тя сподели: „ Ужасяващо е, че Мануел е станал цел вследствие на неговият ЛГБТ+ статус и отхвърлен достъп до неговите ретровирусни медикаменти. Бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР