Дейвид Бекъм разработва документална поредица с историята за живота си

...
Дейвид Бекъм разработва документална поредица с историята за живота си
Коментари Харесай

Пускат документален филм за Дейвид Бекъм в Netflix

Дейвид Бекъм създава документална поредност с историята за живота си дружно с Netflix. В епизодите футболистът бъде допустимо най-откровен и ще опише за най-трудните и най-успешните моменти в живота си. Бекъм към този момент има два футболни тима - по един в Англия и Америка, има лична фешън марка и е лице на УНИЦЕФ.

Епизодите ще включват изявленията с другари, сътрудници и фамилията и ще покажат невиждани до момента фрагменти от последните 40 години, както и изявление със самия Бекъм. Зрителите ще видят и хората, които най-вече са му повлияли да стигне до върха както на терена, по този начин и отвън него.

Поредицата ще огледа оттатък футболната кариера на Дейвид и жълтите заглавия, показвайки неговата работна класа още от стъпването му на терена, както и отдадеността и мотивацията, които го трансформират в един от най- сполучливите футболисти на всички времена.

" Развълнуван съм да споделя, че ще си партнирам с Netflix за основаването на документална поредност за живота и кариерата ми. Ще включим невиждани фрагменти, неразказни истории, както и изявленията с хората, които са били част от моето премеждие ", написа Дейвид под три фотоси в Instagram.

Проектът ще бъде режисиран и продуциран от носителите на " Оскар " Фишър Стивънс и Джон Батсек. Поредицата също по този начин ще повдигне завесата на брака сред Дейвид и Виктория, показвайки фамилния им живот с четири деца.

Към този миг не е ясна премиерна дата за плана, само че се сочи, че най-вероятно ще бъде показан до края на годината.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР