Действията на руските войски при провеждането на специалната военна операция

...
Действията на руските войски при провеждането на специалната военна операция
Коментари Харесай

Русия закъса за високоточни ракети, Шайгу поиска удвояване на производството им

Действията на съветските войски при провеждането на специфичната военна интервенция значително зависят от своевременното попълване на запасите от оръжие, военна техника и въоръжение. Ръководството на страната е сложило пред отбранителните предприятия задачата в къси периоди да усилят темповете и размера на производството и са подхванати нужните оперативни ограничения.

Шойгу съобщи, че снабдяването с оръжия е от основно значение за гарантирането на триумфа на Москва. Коментаторите от дълго време допускат, че Русия може би изпитва дефицит на високоточни муниции, защото ракетните ѝ обстрели против Украйна стават все по-редки и по-разпръснати във времето.

Вчера Евгений Пригожин, началник на съветската частна военна компания " Вагнер ", която играе водеща роля в щурма на град Бахмут, още веднъж упрекна съветското министерство на защитата, че не доставя задоволително муниции на силите му. Наемниците от " Вагнер " се нуждаят от 300 тона артилерийски муниции дневно, само че военното ведомство дава единствено една трета от това количество, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР