Действително това е едно от ключовите места с най-големи задръствания

...
Действително това е едно от ключовите места с най-големи задръствания
Коментари Харесай

Облекчен ли е трафикът по булевард Черни връх?

" Действително това е едно от основните места с най-големи тапи в столицата или най-малко беше. Можем да отчетем положителни резултати все още. С към 30% по-бързо и повече коли минават през кръстовището на бул. " Черни връх, сподели в " Денят стартира " инж. Димитър Петров, шеф на дирекция Управление и разбор на трафика към Столична община.

Той уточни, че сега на кръстовището има 5 ленти, в посока център броят на лентите е 4. По мотив сигнали на жители, че таксита затрудняват придвижването, инж. Димитър Петров сподели:

" Такситата са участник в придвижването. Те няма по какъв начин да бъдат лимитирани, само че тяхното прекъсване е лимитирано ".

Петров увери, че през последните седмици е засилен контролът в региона, с цел да се вкара задоволително положително равнище на облекчение на трафика.

" Към момента има доста знаци. Пътната маркировка е чисто нова. Аз моля с повече внимание да се кара, тъй като има задоволително сигнализация ".

От дирекция Управление и разбор на трафика към Столична община приканиха жителите да " съблюдават пътната маркировка и знаците с повече внимание ".

От сдружението на автотехническите специалисти по пътна сигурност показаха, че сегашната организация на придвижването е много по-добра от преди.

" Може би за изхода от мола би трябвало да се направи по-голяма осведомителна акция и да се забрани в действителност левият завой по " Филип Кутев " и колите да вървят единствено напряко и надясно ", предложи Красимир Пъргов - съдружие на автотехническите специалисти по пътна сигурност.

От сдружението приканиха да се ускори контролът върху такситата.

Вижте повече в директното включване


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР