Действително Каканашева изглежда здрава и щастлива, докато се приготвя за

...
Действително Каканашева изглежда здрава и щастлива, докато се приготвя за
Коментари Харесай

Изтече Ново Видео От Сега! Вижте В Чии Прегръдки Лъсна Дизайнерката Мегз! Та Това Е Самият

Действително Каканашева наподобява здрава и щастлива, до момента в който се подготвя за фотоси. Това успокои обезпокоените за здравето й в последно време почитатели и те я засипаха с похвални мнения, написа secret.bg.

Реалити дозите, несъмнено, не стопират до тук. На последното видео се вижда по какъв начин Мегз се пробва да театралничи за фотоси, само че трепери извънредно доста, тъй като й е студено. Вижда се по какъв начин даже от устата й излиза пара. Тя стартира да хленчи, че замръзва, а млад мъж се впуска да я завие.

Не се вижда лицето на мъжа, тъй като е дегизиран с шапка и качулка. Но се вижда, че мъжът е млад - към 30-годишен и че гушка Каканашева доста нежно, пробвайки се да я стопли и успокои. Каканашева пък бърза да предизвести: " Не го снимайте, де ". Припомняме, че и преди Каканашева е качвала видеа с мъжа до себе си като е поставяла стикер на лицето му за да скрие самоличността му. Това се случи на рождения й ден тази година, където видяхме мъж с сходно телосложение, облечен в бяла риза и заемащ централното място на масата на празника й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР