Действието по отношение на въглищата ще бъде добавено към пакет

...
Действието по отношение на въглищата ще бъде добавено към пакет
Коментари Харесай

Bloomberg: ЕС предлага да се забрани вноса на руски въглища и да ограничи вноса на торове

Действието във връзка с въглищата ще бъде добавено към пакет от стъпки, ориентирани към подсилване на съществуващите ограничения и поправяне на пропуските, които към този момент бяха разисквани тази седмица от посланиците на Европейски Съюз. Подробностите за възбраната и времето за извеждане на въглищата към момента се разискват, настояват източниците.

Очаква се Европейската комисия също да предложи да се забрани влизането на множеството съветски камиони и кораби в блока.

Германия, която до момента блокира напъните за ембарго на съветската сила, е подготвена да обмисли възбрана за съветски въглища и е в разискване с Европейски Съюз по отношение на подобаващия миг за сходен ход, разкрива немски чиновник, осведомен с полемиките.

Bloomberg съобщawa, че сега Европейски Съюз няма проекти за въвеждане на ограничаващи ограничения против петрола и газа от Русия. Според изданието има разделяне по въпроса за енергийните доставки от Русия за Европейски Съюз. Правителствата на някои страни-членки на Европейски Съюз упорстват общността най-малко да „ изпрати ясно обръщение за желанието си да понижи вноса на съветски нефт “.

Няколко държавни управления, в това число това на Германия и Унгария, се опълчиха на разширението на обсега на глобите към енергийния бранш на Русия поради това, че оттеглящите се съветски войски са екзекутирали десетки невъоръжени цивилни в Буча, докара до възобновен напън от страна на някои от източните членове на блока. Лидерите на Европейски Съюз към този момент утвърдиха задачата за последователно унищожаване на зависимостта си от всички съветски изкопаеми горива до 2027 година

По-рано Ройтерс заяви, че Европейският съюз има намерение да наложи наказания върху вноса на цимент, дървен материал, каучук, химикали, хайвер и водка от Русия.

Изпълнителният орган на Европейски Съюз също по този начин предлага да се прибавят още десетки хора и юридически лица към листата със глобени лица и компании, в това число банки като VTB Bank PJSC, които са отрязани от световната система за известия за заплащания SWIFT, само че към момента не са изцяло глобени.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР