Действието е логично, последователно, по отношение на опозицията не променя

...
Действието е логично, последователно, по отношение на опозицията не променя
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Целия репертоар, с който бяхме атакувани от година, няма да устои на времето

Действието е разумно, поредно, във връзка с опозицията не трансформира нищо. С тези думи Томислав Дончев разяснява по bTVобявеното връчване на третия мандат от президента Румен Радев на Българска социалистическа партия.

Той настоя, че функциите в Народното събрание да са обособени - ръководещи и съпротива. Да си съпротива и малко да ръководещ не е почтено, сподели още той.

По мотив коментираната към този момент дни закуска на американския дипломат, той съобщи, че към нея се е натрупало прекомерно напрежение. Поясни за себе си, че пропуща закуските и добави, че опитите за политическо инженерство не са положително нещо.

Две неща не трябва да се случват - българско държавно управление да се конструира на открито и второто е вътрешни проблеми да се вземат решение от външни фактори, съобщи той и добави, че последното за жалост се е случвало.

В интерес на ГЕРБ било " Продължаваме промяната " да продължи до дъно, само че от позиция на републиката, не било, те не се справяли.

Какво положително и вярно нещо направи държавното управление? Той загатна инфлацията, само че рушенето на политическата система била най-големият различен грях. Може да създадем инфлацията.

Ако някой е правил нещо по диверсификацията - това сме ние, съобщи Дончев и загатна газова връзка с Румъния, газова връзка с Гърция, макар, че не могли да я завършат. При повече източници може да се избира най-хубавата цена.

" Балкански поток " е български план, спор няма, съобщи депутатът и призна, че той не способства директно за диверсификация, само че дава късмет България да получава такси, откакто инвестицията се възвърне за 8-9 година

По мотив отчета на българската прокуратура, изпратен на народен представител от ЕНП и оповестен при съвещание на комисия по бюджетен надзор, Дончев съобщи: Движим се по сложния път за откриване на истината. Несериозно е да се държат пари в нощното шкафче. Целия репертоар, с който бяхме атакувани от година, няма да устои на времето. Но офанзивите свършиха работа, съобщи той и добави - евентуално в политиката има място за фотоси, не ме карайте да се замеряме със фотоси.

ГЕРБ няма особена роля след връчване на третия мандат, в случай че партиите от някогашната ръководеща коалиция сформират държавно управление, ние ще се играем ролята на опозицията.

Не съм политически шаман, може да имам качества на анализатор, гласовете, които не стигат евентуално може да бъдат обезпечени.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР