Действащите, новите и планираните изтребители на компанията МиГ не са

...
Действащите, новите и планираните изтребители на компанията МиГ не са
Коментари Харесай

Американско издание: Не, Русия наистина не се нуждае от нов едномоторен изтребител

Действащите, новите и плануваните изтребители на компанията „ МиГ ” не са нужни нито на Русия, нито на задграничните й сътрудници, в обявата No, russia really doesnt need a-new-single-engine-fighter.
Американското издание обръща внимание да декемврийското известие на генералния шеф на „ Ростех ” Сергей Чемезов за създаването в държавната корпорация на идея за перспективен еднодвигателен аероплан в лек и междинен клас, която „ може да стане универсална платформа в пилотиран и безпилотен вид ”.
 Журналист: Има заплаха да настъпи нова студена война сред Русия и Съединени американски щати Журналист: Има заплаха да настъпи нова студена война сред Русия и Съединени американски щати
Телевизионният водещ Владимир Познер, който години наред управлява телеконференции сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати, счита, че е малко евентуално отношени...
Въпреки десетилетия на работа върху концепцията за лек изтребител, вероятността за поръчки наподобява толкоз отдалечена, както и преди. Русия работи над нов изтребител с леко до приблизително тегло, сочат отчетите.
В забележителна смяна от изтребителите от последно потомство, новият дизайн явно е с едномоторна настройка, а не с двудвигателна. В предишното обаче руснаците са изследвали редица ненапълно сходни концепции, които в последна сметка не са влезнали в огромно произвеждане и не е ясно какъв брой евентуални клиенти може да има за подобен аероплан в този момент.
В обявата се напомня, че Русия е снела от въоръжение едномоторните изтребители МиГ и Су още през 1990-те години. От тогава самолетите Су започнаха последователно да изтласкват в Русия машините МиГ.
Също по този начин The Drive отбелязва, че създаването на лек или междинен изтребител от Русия взаимно със настоящи ползватели на МиГ надали ще им е забавна.
 Руски МиГ-31 прихвана американски разследващ аероплан над Берингово море Руски МиГ-31 прихвана американски разследващ аероплан над Берингово море
Руски изтребител МиГ-31 беше изпратен във въздушното пространство по отношение на приближаването на разследващ аероплан RC-135 на Военновъздушни сили н...
„ Въздушнокосмическите сили на Русия наподобява не се нуждаят от едномоторни самолети. Дори двумоторният МиГ-35 с всички сили се пробва да си откри своя ниша в Русия, защото МиГ-29 от руските времена се заменят със самолети от фамилията Су-27 ” – се споделя в обявата.
Превод със съкращения: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР