Действащата конституция на Руската федерация обаче забранява това, но Луговой

...
Действащата конституция на Руската федерация обаче забранява това, но Луговой
Коментари Харесай

Доживотен затвор за държавна измяна и шпионаж предлага руски депутат

Действащата конституция на Руската федерация обаче не разрешава това, само че Луговой съобщи, че ще внесе проектозакона си в Държавната дума още през есенната сесия, заяви РИА „ Новости ”. Според него, концепцията е настояща „ както в никакъв случай до момента ”:

„ Броят на тези, които минават моралната граница във връзка с родината си, пораства експоненциално ” написа депутатът в канала си в Telegram. Без да се стопира на аргументите за това, Луговой се насочва непосредствено против „ демократичния оркестър, който свири по поръчка на задгранични спонсори, въпреки че симфониите му към този момент не допират съветския народ ” и „ всевъзможни провокации ”, които могат да доведат до гибелта на военни и цивилно население.

Депутатът показва че „ задоволително сме давали независимост, развъждайки тези предатели, наричащи се демократична съпротива, само че в този момент, в изискванията на спецоперацията, е време да защитим страната от непознати сътрудници, настоящи в ползите на британските специфични служби ”.

Намесването на английските управляващи не е инцидентно. Според Европейския съд по човешките права и английското разузнаване, Луговой...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР