Дейностите по подобряване на електрозахранването ще бъдат осъществени на 6,

...
Дейностите по подобряване на електрозахранването ще бъдат осъществени на 6,
Коментари Харесай

ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ РЕНОВИРА ЕЛЕКТРОПРОВОДИТЕ, КОИТО ЗАХРАНВАТ БИСТРИЦА, ЖЕЛЕЗНИЦА И В.З. СИМЕОНОВО

Дейностите по възстановяване на електрозахранването ще бъдат осъществени на 6, 7 и 8 ноември.
ЧЕЗ Разпределение прави реорганизация и рационализация на електропроводите, които зареждат столичните Бистрица, Железница и в.з. Симеоново. Дейностите по реновиране на оборудванията ще покачат качеството и надеждността на електрозахранването на клиентите в тези региони.

За обезпечаване на безвредната работа на чиновниците и отбрана на живота и здравето им се постанова осъществяването на оперативни превключвания, които ще доведат до кратковремени спирания на електрозахранването на 6, 7 и 8 ноември межу 08:30 и 17:15 ч. Клиентите, които ще бъдат без електрозахранване по-продължителен интервал от време ще бъдат известени според нормативните условия посредством средствата за всеобща информация и на уеб страницата на компанията.

„ Разбираме, че естеството на работа води до разстройства на комфорта на клиентите, само че ние сме длъжни да осигурим сигурността на нашите чиновници. Призоваваме хората за малко самообладание, тъй като тези действия ще обезпечат спокойствието им в дълготраен проект. Поемаме ангажимент да работим оптимално оперативно и да сведем до най-малко спиранията “, сподели Васил Василев, шеф „ Експлоатация и поддържане “ в ЧЕЗ Разпределение България.

Межувременно сдружението инсталира отдалечено обслужвани електромери в сателитните селища към София, които ще дадат опция за непрекъснат мониторинг на мрежата и на качеството на доставяната електрическа сила. Това ще докара до повишение на надеждността на услугата. Предвижда плануваните спирания, свързани с тези действия, да приключат до края на месец ноември.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР