> Деянието е извършено на 30 април тази година в

...
> Деянието е извършено на 30 април тази година в
Коментари Харесай

Пиян мъж помля игрална зала в Каменар с тесла, ето как го наказаха

>

Деянието е осъществено на 30 април тази година в помещение към двора на къща в селото, където била построена игрална зала за билярд, компютърни игри и ротативки. На посочената дата залата за игри не работела, само че в следобедните часове стопанинът й и негов прочут отстранявали проблем с компютърната техника. Неочаквано с тесла в ръка в помещението влезнал 32-год. обвиняем, който под въздействие на използван алкохол почнал да нанася голям брой удари по техниката в залата. Така били унищожени общо 4 настолни компютъра от разнообразни марки, два монитора и две огромни ротативки. Бил подаден сигнал за случая, като пристигналите на място полицейски чиновници тествали причинителя за приложимост на наркотични субстанции, като тестът отчела позитивен резултат за амфетамини.

Впоследствие подсъдимият възстановил нанесените вследствие на действието вреди. В правосъдно съвещание през днешния ден страните реализираха съглашение за типа и размера на наказването, което бе утвърдено от съда.

На 32-годишният мъж беше наложено наказване " пробация " за период от 1 година и 6 месеца при двете наложителни ограничения - регистрация по сегашен адрес с първична честота 2 пъти седмично и срещи с пробационен чиновник. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР