Девня-древна и модерна 31-годишен девненец с коронавирус е настанен в инфекциозната

...
Девня-древна и модерна
31-годишен девненец с коронавирус е настанен в инфекциозната
Коментари Харесай

Млад девненец е хоспитализиран с коронавирус в Инфекциозна клиника

 Девня-древна и модерна 31-годишен девненец с ковид е настанен в инфекциозната клиника на УМБАЛ " Света Марина " във Варна. Това заяви самият той пред кореспондент на " Девня - антична и съвременна ". Тестът му за COVID-19 излезе в следобедните часове през днешния ден и се оказа позитивен.

Станислав Димов показал респираторни признаци преди седмица в Кентърбъри, Англия, където работи. Имал главоболие и суха кашлица. Заради хаоса, който царува в Англия и неприятното отношение към чужденците, той решил да се прибере в България с персоналния си автомобил.

Бил един от последните, който имал шанса да премине границата на Обединеното кралство. Разказва, че пътуването към България било същински призрачен сън. КПП-та, полиция, километрични опашки и 14-часов престой в Нидерландия, където положението на Станислав се влошило.

Нашенецът обаче показал воля и със сетни сили, след две безсънни денонощия зад кормилото, съумял да се прибере у нас. Казва, че не се е отбивал до Девня или родното си село Кипра. Директно отишъл до инфекциозната клиника на УМБАЛ " Света Марина ", откъдето го задържали поради типичните признаци на COVID-19.

" Досега бях на системи, само че към този момент се усещам по-добре. Имам усложнения с дишането, пия медикаменти ", споделя Станислав, който е в болничното заведение от 3 дни и си пожелава да е идващият изписан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР