Девите, родени между 23 август и 22 септември, са известни

...
Девите, родени между 23 август и 22 септември, са известни
Коментари Харесай

Кои цветове носят късмет на зодия Дева?

Девите, родени сред 23 август и 22 септември, са известни със своя претенциозен и удобен темперамент. Те се ръководят от Меркурий, който им придава отлични аналитични умения и внимание към детайла.

Точно както астрологията въздейства върху доста аспекти от живота ни, тя също по този начин допуска, че някои цветове могат да донесат шанс на Девите.

В тази публикация ще разгледаме цветовете, за които се счита, че са удобни за хората от Дева.

Земни тонове носят шанс на Девата

Девите са земен знак и като такива имат мощен афинитет към земните цветове. Нюанси на кафяво, бежово и маслинено зелено резонират добре с тяхната здравословна природа. Смята се, че земните тонове усъвършенстват практичността на Девата и им оказват помощ да останат вкоренени в действителността. Тези цветове могат да донесат чувство за непоклатимост и шанс в живота им.

Тъмносиньото предизвиква мъдростта на Девата

Морско синьото постоянно се свързва с разсъдък и мъдрост, качества, които Девите естествено имат. Може да помогне за възстановяване на аналитичните им качества и поощряване на ясното мислене. Носенето на тъмносиньо или включването му в обкръжението им може да помогне на Девите да вземат рационални решения и да се оправят с провокациите на живота с убеденост.

Пастелни цветове дават успокоение на Девите

 Кои цветове носят шанс на зодия Дева?

Девите са склонни да бъдат перфекционисти и от време на време се нуждаят от нотка успокоение в живота си. Пастелните цветове като ярко синьо и меко розово могат да оказват помощ за балансирането на тяхната щателна природа с чувство за успокоение. Тези цветове могат да насърчат релаксация и прочувствено благоденствие, насърчавайки по-хармонично битие на хората от зодия Дева.

Жълтият цвят зарежда Девата с сила

Яркият и радостен жълт цвят се свързва с умствена изясненост и оптимизъм. Девите могат да се възползват от този цвят, като го вкарат в живота си, с цел да покачат настроението и ентусиазма си. Може да ги насърчи да одобряват позитивна вероятност и да подхождат към провокациите със слънчево разположение.

Сивото балансира зодия Дева

Сивото е безпристрастен цвят, който може да помогне на Девите да реализират баланс в живота си. Той добавя тяхната деловитост, като обезпечава чувство за индиферентност и необвързаност, когато е належащо. Сивото предизвиква Девите да заобикалят прекомерното мислене и да намерят равновесие в процесите си на взимане на решения.

Изумрудено зелено носи шанс и обилие на Девите

 Кои цветове носят шанс на зодия Дева?

Изумрудено зеленото е цвят, постоянно свързван с напредък, възобновяване и обилие. Той резонира с възпитаващите трендове на Девата, което го прави благополучен избор на цвят. Девите могат да включат тази обилна зеленина в живота си, с цел да поканят благоприятни условия за персонално и професионално развиване.

За Девите са късметлийски цветове като тъмносиньо, пастели, жълто, сиво и изумрудено зелено може да донесе шанс и баланс в живота им.

Независимо дали сте Дева или не, проучването на света на цветовете може да бъде завладяващо пътешестване към себеоткриване и личностно израстване.

Вижте още:

- Камъни за зодия Дева;

- Житейски уроци за Дева;

- Какви са децата Деви;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР