Девина Василева е режисьор на новия сингъл на група Ша-ша,

...
Девина Василева е режисьор на новия сингъл на група Ша-ша,
Коментари Харесай

Девина Василева режисира клип за песента За жадните

Девина Василева е режисьор на новия сингъл на група " Ша-ша ", озаглавен " За жадните ". В екипа си режисьорката е привлякла свои млади сътрудници - операторите Венцислав Тодоров и Георги Георгиев, и художника Мартин Кирилов. Продуцент на клипа е Цветелина Кънева.
Клипът е сниман през лятото на тази година на Дунав, в Тутракан и покрайнините, и носи празничното и слънчево въодушевление на песента, изпълнена от Гергана Добрева (вокал), Светослав Колев-Цвъри (китара) и Доменико Форнари (контрабас) от " Ша-ша ". Създателите на клипа притеглят за присъединяване в него хора от Тутракан, които също по този начин с голямо предпочитание подкрепят екипа с всичко належащо по време на снимачния развой. В 40-градусовата горещина по време на фотосите риболовците от Тутракан транспортират с лодките си екипа и техниката до остров Пожарево, където са снимани част от фрагментите към песента " За жадните ".
Това е следващ клип, режисиран от Девина Василева, който има премиера в последния месец. Другите два са на новия сингъл на Кристина Топалова " Голи " и новата ария на Димитър Пишев, Све Станчева и Мартин Пашов " Бял искра " x PashOff.
Девина Василева сега прави магистратура по кинорежисура в класа на проф. Георги Дюлгеров с помощник Антония Милчева в Нов български университет и написа сюжет за идващия си късометражен филм, който има желание да осъществя през идната година. След завършването на тази степен от своето обучение младата режисьорка възнамерява да пристъпи към реализацията и на първия си пълнометражен филм.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР