Деветото почетно и ПОСЛЕДНО място в листата за евроизборите зааааааа….Явор

...
Деветото почетно и ПОСЛЕДНО място в листата за евроизборите зааааааа….Явор
Коментари Харесай

Деветото почетно и ПОСЛЕДНО място в листата за евроизборите зааааааа….Явор Божанков

Деветото почетно и ПОСЛЕДНО място в листата за евроизборите зааааааа….Явор Божанков. Това написа в собствен коментар Валентина Милова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Деветото почетно и ПОСЛЕДНО място в листата за евроизборите зааааааа….Явор Божанков, дами и господа!

Едно време Пиер де Кубертен споделил, че не е значима успеха, а присъединяване. Независимо в коя листа!Кой е Явката, че да спори с Пиер де Кубертен!

Сигур за това злите езици приказват, че, като се видял в таз почетна позиция на заряд в листата се примолил и в Българска социалистическа партия. А там умряли от смях и крепко се наслаждавали на момента. Ама, те злите езици друга работа си нямат, с изключение на да разнасят грозни злословия и вътрешна информация.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

По-рано през днешния ден от „ Продължаваме промяната “ оповестиха евролистата си

„ Евролистата на „ Продължаваме промяната “ бе определена от Общото заседание. Влизаме с ясното схващане, че ще се явим дружно с „ Демократична България “ на евроизборите. Хората зад мен са генералите на смяната, които ще стартират да водят идната акция, които ще водят партията и дружно обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ ще покаже, че България може да бъде една естествена европейска страна. Нашите правила не ги предадохме и няма да ги предадем и имаме вяра, че бъдещето пред нас ще е по-добро “, съобщи Петков.

Той и Асен Василев са отпред на новия Изпълнителен съвет на Политическа партия

В него влизат: Николай Денков, Никола Минчев, Даниел Лорер, Калина Константинова, Лена Бориславова, Венко Сабрутев, Венеция Нецова – Ангова, Христо Петров, Андрей Цеков, Методи Байкушев и Петър Куленски.

Окончателната класификация на евролистата ще стане ясна след договаряния с „ Демократична България “. Водач е Никола Минчев, следват Даниел Лорер, Настимир Ананиев, Христо Петров, Деница Симеонова, Искрен Митев, Христо Даскалов.

„ Искаме да сме първа политическа мощ, с цел да покажем, че българският народ стои зад същата визия. Тези промени, с тази концепция за България като една естествена европейска страна “, безапелационен бе Кирил Петков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР