Деветият филм от сагата Междузвездни войни“ ще излезе през декември

...
Деветият филм от сагата Междузвездни войни“ ще излезе през декември
Коментари Харесай

`Междузвездни войни: Епизод IX` на екран през декември

Деветият филм от сагата „ Междузвездни войни “ ще излезе през декември по кината и ще се споделя „ Възходът на Скайуокър “. 

Действието в новия филм не се развива директно след събитията от излезлия през 2017 година осми епизод „ Последните джедаи “.

В новия филм ще има и подиуми с Кари Фишър, която играеше принцеса Лея и която умря през 2016 година.

„ Цяло знамение е, че имаме няколко неизползвани подиуми от „ Силата се пробужда “ - седмият епизод от сагата, които разрешиха историята да бъде продължена, сподели режисьорът на лентата Джей Джей Ейбрамс.

„ Този филм е за това ново потомство и за това, което са наследили, светлината и мрака “, сподели още Джей Джей Ейбрамс. „ Но дали са готови в миг, когато са изправени против това най-голямо зло? “, добави Ейбрамс след излъчването на двуминутния филмов откъс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Видеото стартира с Рей (Дейзи Ридли) и необитаем пейзаж. Младата жена изважда от колана си лазерен меч, а в ушите й звучи гласът на Люк Скайуокър (Марк Хамил).

„ Предадохме всичко, което знаехме. Сега в теб живеят хиляда генерации. Но това е твоята борба “, споделя джедаят, до момента в който Рей се готви да се изправи против връхлитащ от горната страна изтребител.

Трейлърът приключва със злокобния смях на император Палпатин, което, наред с излизането на артиста Иън Макдайърмид на сцената в Чикаго, сътвориха упования, че злодеят може да се завърне от отвъдното.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР