Девети май изкара на светло един от героите на пловдивската

...
Девети май изкара на светло един от героите на пловдивската
Коментари Харесай

Снимка на деня | Митрофанова, цялата в червено, дойде в Пловдив по покана на Георги Гергов

Девети май изкара на ярко един от героите на пловдивската стопанска система, който не обича изключително публичността. Георги Гергов, някогашен водач на Българска социалистическа партия в града и сегашен почетен консул на Русия, предложения съветския дипломат Елеонора Митрофанова на Бунарджика, където да поднесат цветя пред паметника " Альоша " във връзка Деня на успеха. Това беше една от доста редките благоприятни условия Гергов да бъде забелязан обществено - той от години заобикаля публичните събития.

Гергов не се появи даже във Варна, където прати писмо, с което изиска от локалните общинари да му. изключително интензивно с значими парцели от взаимното си сдружение с общината " Пълдин туринвест ", също не се подписват обществено.

Позицията му като почетен консул обаче очевидно е дала опция на Гергов да откри събитие, на което си заслужава да участва и той застана един до друг с Митрофанова и нейния антураж. Пратеничката на Владимир Путин се появи в аленочервено и изнесе тирада, в която жигосах " сборищата на нацизма ", само че заяви, че Москва няма по какъв начин да поеме отбраната на паметника на Альоша. " Това е български монумент, строен по българска самодейност, няма по какъв начин ние да отговаряме за неговата протекция ", сподели тя в отговор на въпрос. Наскоро още веднъж беше импортирано искане в общината за махането на паметника, който е отдаден на Червената войска.

Интересно е, че на отбелязването на празника на тепето не бяха видяни висши членове на политическа партия " Възраждане ", които в последно време са изключително дейни в поддръжката си за Русия. Представители на община Пловдив също нямаше, само че имаше общински консултант от Българска социалистическа партия - Ангел Иванов.
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР