Девет пациенти с починаха в руската република Северна Осетия, след

...
Девет пациенти с починаха в руската република Северна Осетия, след
Коментари Харесай

Девет жертви на инцидент в COVID отделение в Русия

Девет пациенти с починаха в съветската република Северна Осетия, откакто кислородна тръба се спука в болница в столицата Владикавказ, оповестиха управляващите, представени от ТАСС.

Агенцията се базира следствения комитет, който проверява крупни закононарушения в Русия, като съобщи, че е формирано наказателно дело за даване на услуги, които не дават отговор на условията за сигурност и водят до гибел по несъобразителност.
 1/3 от съветския бизнес: Неваксинираният личен състав би трябвало да бъде уволняван 1/3 от съветския бизнес: Неваксинираният личен състав би трябвало да бъде уволняван
Една трета от съветските компании считат, че чиновниците, които са отказали да бъдат имунизирани против ковид, би трябвало да бъдат уволне...

Здравното министерство съобщи, че 71 пациенти са били в интензивното поделение на болничното заведение по време на случая, в това число 13, поддържани от " механична вентилация ". Всички девет умряли пациенти са били интубирани.

В Русия от началото на пандемията се оповестява за редица произшествия в лечебните заведения за ковид, водещи до гибелта на пациенти, прецизира БГНЕС.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР