Девет квартала в столицата са без топла вода и парно,

...
Девет квартала в столицата са без топла вода и парно,
Коментари Харесай

Аварии оставиха девет столични квартала без парно и топла вода

Девет квартала в столицата са без топла вода и парно, като казусът в някои от тях визира единствено обособени карета с жилищни здания (такъв е казусът в центъра, „ Яворов “, „ Иван Вазов “ и „ Младост 4 “). За това сигнализираха столичани.

От „ Топлофикация София “ потвърдиха, че работят по отстраняването на няколко повреди.

Две карета в квартал „ Яворов ” са без отопление от нощес. Там топлоподаването е спряно поради щета в 20 часа нощес, осведоми БТВ. Няколко часа по-късно това се е случило и в кварталите „ Изток “, „ Лозенец “, „ Хладилника “ и „ Дианабад “, прецизират от „ Топлофикация София “. Авария е предизвикала и прекъсването на топлоподаването тази заран в разнообразни елементи от кварталите „ Младост 4 “, „ Иван Вазов “ и „ Хаджи Димитър “.

Студен душ тази заран си взеха и живеещите в карето сред ул. „ Струга “, ул. „ Люти брод “, ул. „ Черни Лом “ и блок 71 в центъра на София. От „ Топлофикация София “ споделиха, че отоплението и топлата вода в множеството наранени региони на столицата ще бъде възобновено до 17 часа довечера.

В квартал „ Дианабад “, „ Хладилника “, „ Лозенец “ и „ Изток “ обаче това се чака да стане най-късно на следващия ден в 7 часа сутринта.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР