Девет години след като Meta премахна Messenger от мобилното приложение

...
Девет години след като Meta премахна Messenger от мобилното приложение
Коментари Харесай

Meta планира да върне Messenger от мобилното приложение на Facebook

Девет години откакто Meta отстрани Messenger от мобилното приложение на Фейсбук, е на път да ги събере още веднъж. От компанията оповестяват, че тестват опцията на хората да имат достъп до входящата си поща в Messenger в приложението Фейсбук. 

Когато Meta отстрани Messenger от приложението през 2014 година сподели, че задачата е да концентрира напъните си върху превръщането на Messenger във допустимо най-хубавото преживяване за мобилни известия и да избегнат объркването с Фейсбук. Не е ясно дали Meta има някакви проекти да върне известията във версията на мобилния браузър на Фейсбук. 
-->
В устрема си да стане по-конкурентоспособен с TikTok, Meta се пробва да трансформира Фейсбук от приложение, в което потребителите са в крайник с другари и семейство, към платформа за развлечение и разкриване. 

Ключова причина, заради която Meta връща известията назад в приложението Фейсбук, е да „ улесни хората да споделят това, което откриват във Фейсбук посредством известия, по кое време, къде и по какъв начин дава отговор на техните потребности, без да е належащо да превключват към друго приложение “. TikTok разрешава на потребителите да споделят видеоклипове, които са разкрили, с приятелите си посредством вградени директни известия. Така, от една страна, Мета обръща курса и се връща към по-стария метод на правене на нещата, само че от друга, още веднъж имитира съперник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР