Девет години ефективно лишаване от свобода по обвинителен акт на

...
Девет години ефективно лишаване от свобода по обвинителен акт на
Коментари Харесай

9 години затвор за мъж правил секс с дете

Девет години дейно отнемане от независимост по обвинителен акт на Софийската районна прокуратура за мъж, направил полово съприкосновение с дете, оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

На 4 юли 2017 година Софийският областен съд постанови неоправдателна присъда по отношение на Т. Б. С първоинстанционната присъда на подсъдимия е наложено дейно наказване „ Лишаване от независимост “ за период от девет години при първичен непоколебим режим в сходство с направеното в хода на пледоариите по делото искане от прокурора. Б. е предаден на съд от Софийската районна прокуратура за осъществени от последния дейности на полово съприкосновение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, посредством потреблението на състояние на взаимозависимост и контрол. За посоченото закононарушение е планувано наказване „ Лишаване от независимост “ за период от три до дванадесет години.

В хода на правосъдните пледоарии прокурорът е изискал от съда подс. Б. да бъде наказан дейно при превес на отегчаващите виновността му условия. Представителят на държавното обвиняване е аргументирал настояването си за установяване на наказване на подс. Б. в размер към 10 години отнемане от независимост, без значение от събитието, че последният е неосъждан, с извънредно високата социална заплаха на осъщественото от него действие. Действията на полово съприкосновение са били осъществени от подсъдимия през 2012 година по отношение на сина, тогава седемгодишен, на дамата, с която Б. живеел на фамилни начала. Тъй като последната ходела на работа, денем детето оставало единствено с подсъдимия в жилището им в гр. София. Б., който следвало да се грижи за него в отсъствието на майка му, се възползвал от това състояние, осъществявайки сексуален контакт с детето макар волята му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР