Девет души пострадаха, след като млад шофьор се вряза в

...
Девет души пострадаха, след като млад шофьор се вряза в
Коментари Харесай

Бесен японец устрои кървава касапница навръх Нова година, много хора пострадаха

Девет души пострадаха, откакто млад водач се вряза в навалица хора, празнуващи настъпването на новата година в Токио. Един от потърпевшите е в сериозно положение, оповестяват локални медии.  Произшествието се е случило 10 минути след настъпването на новата година, разясни представител на полицията, написа Блиц.

``
реклама  

21-годишният Казухиро Кусакабе е наел автомобил и съзнателно е почнал да гази хора в стилния квартал на Токио „ Харадзюку “.

Пред полицията Кузакабе, който е бил задържан 20 минути след случая, е декларирал, че е работил като „ възмездие за смъртното наказване “ и не е дал повече пояснения. 



" Видях няколко индивида да падат на улицата. Когато се приближих, видях и други паднали на земята. Докато стигна до мястото, парамедиците към този момент бяха там и помагаха на хората ”, показа пред локална телевизия очевидец на случая.
 



„ Шокиран съм, че сходно нещо се случва на улица Такешита “, споделя различен свидетел, който е шеф на магазин за облекла в региона.



Според локалните медии, японецът е блъснал общо осем души. Единият от потърпевшите е бил затрит при опит да избяга.



Улица „ Такешита “ е цялостна с дребни магазинчета и е известна като център на младежката просвета и мода в Япония. Всеки ден тя притегля десетки хиляди туристи от страната и чужбина. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР