Детско веселие, много емоции и възторг предизвика организираният от Община

...
Детско веселие, много емоции и възторг предизвика организираният от Община
Коментари Харесай

За празника на Сливен подариха образователен концерт на малчуганите в предучилищна възраст

Детско забавление, доста страсти и екстаз провокира проведеният от Община Сливен учебен концерт през днешния ден. В навечерието на Димитровден – празника на Сливен, Общината приготви самодейността под надпис „ Детска усмивка “ като подарък към малчуганите в предучилищна възраст от детските градини.

От сцената на зала „ Сливен “ зам.кметът по филантропичните действия Пепа Чиликова благодари на шефовете и учителите в детските заведения за признатата покана и изрази увереност, че концертът ще се трансформира в същински празник за децата и ще им донесе незабравимо прекарване.



„ Детската усмивка за нас е всичко! Вие сте най-голямото благосъстояние на града ни. Вярвам, че днешният концерт ще ви усмихне и ще способства за това да растете здрави и в сигурност. Пожелавам ви да бъдете здрави, постоянно толкоз въодушевени, да се учите, постоянно да търсите мощ в природата, да я пазите, да живеете здравословно и да спортувате интензивно “, съобщи още Чиликова. Тя предложения на сцената водещия посетител – композитора, пианист и реализатор Росалин Наков, който бе подготвил богата музикална стратегия. Основно фокусът бе ориентиран към едни от най-важните за обществото тематики – здравословното хранене при децата, дейния метод на живот и сигурност на придвижването. Те бяха показани на децата по занимателен метод посредством забавни истории, песни и въпроси. Малчуганите отговаряха безпогрешно на въпроси за разпоредбите за придвижване, за витамините в храната, за природата. Заедно с композитора и певиците-артисти Боряна Йорданова и Христина Пипова, децата пяха, танцуваха и провокираха същински възторг в зала „ Сливен “.

„ Толкова красива зала не съм виждал! Но през днешния ден тя е неведнъж по-красива поради вас, деца! Вие сте благосъстоянието на нашата планета. Благодаря на Община Сливен за опцията да се срещнем! “, изрази усещанията си Росалин Наков.

В края на концерта шефовете на детските градини показаха удовлетворение и признателност към Община Сливен за жеста и вниманието към децата, които през днешния ден посредством изкуството са съумели да научат още нови неща.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР