Детската образователна програма и тази година е внимателно подбрана и

...
Детската образователна програма и тази година е внимателно подбрана и
Коментари Харесай

Музикалното училище открива новия сезон с третото издание на проект Артистини


Детската просветителна стратегия и тази година е деликатно подбрана и обезпечено ще заинтригува и дребни, и огромни.  Проектът  ще включва цикъл от концерти, които ще се провеждат  през месец, всеки финален четвъртък, с присъединяване на най-малките актьори на учебното заведение – децата от 1 до 4 клас. Програмата ще даде опция на младите музиканти, балетисти, певци  и актьори да излизат на сцената  пред своите връстници и  родители и да споделят с тях на детски език това, което знаят за изкуството, да разпознават музикалните принадлежности и творчеството на другите композитори и писатели.

Важна част в  този план ще бъде присъединяване на родителите в насърчаването на креативните изяви на децата. Заедно ще се забавляват с музиката на класиците, ще се допират до музикалните принадлежности и ще чуват техния тон онлайн.

Първият концерт е озаглавен " Пъстра есенна приказка " и негови домакини ще бъдат децата от класовете по духови принадлежности. На сцената  ще прозвучат осъществявания на младите музиканти с преподаватели Йоана Вангелова,Симеон Кавалджиев, Димо Дичев, и Димитър Маджаров. Акомпанятори ще бъдат  възпитаници от класа по клавирен акомпанимент на Олга Дичева. В програмата ще се включи и Детски хор с  диригент  Галя Русева.

" Пъстра есенна приказка ", довечера, 25 октомври, Концертна зала на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ", начало 18 часа, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР