Детска книжка с приказки скандализира варненци. Едното произведение в нея,

...
Детска книжка с приказки скандализира варненци. Едното произведение в нея,
Коментари Харесай

Детска книжка с голи мъже скандализира варненци

Детска брошура с приказки скандализира варненци. Едното произведение в нея, озаглавено " Тримата ловци ", е илюстрирано с нарисувани трима голи мъже.

Това демонстрира фотография - с част от описа и картинката към него, която се завъртя тези дни в обществените мрежи и провокира гръмотевица от негативни мнения, най-вече от майки, видя Varna24.bg .

Публикуваме ги без редакторска интервенция.

Че, създателят е на тежки опиати, то е ясно, но издателят - с какъв ум?!

Много хубава приказка за, съвремения неолиберализъм и схваща се за хора с чувство за комизъм.

Е стига де,що за безумщина!!!

Издателят му е дилър

Те издателите и те са на мощни опиати.

Проверка на Varna24.bg откри, че оповестения текст е част от издадената през 1885 година книга д италиански национални приказки, събрани от Томас Фредерик Крейн, професор по романски езици в университета Корнел в Съединени американски щати.

Психолози обясниха, че нито текста, нито рисунката към него, са притеснителни, тъй като дребните деца нямат това подсъзнание, което имат огромните. Малчуганите не търсят някакви скрити послания в написаното в приказката: " Имало едно време трима ловци. Двамата ходели голи, а третият - без облекла. Имали те три пушки - двете не били заредени, а в третата нямало патрони... ". Това е метод децата да научат какво е измислица, обясниха още специалистите.

Според художници също няма нещо притеснително в рисунка на голо тяло, още повече, че то е изобразено по този начин, че половите органи не се виждат.

Литературоведи допълниха, че сходни разкази има в доста национални приказки от разнообразни крайща на света. Сетете се и за българската " Клан-недоклан ", подметнаха експертите.

Преди години се продаваха дъвки Camel Balls, с нарисувана на опаковката Камила, гледана откъм гърба, на която й се виждаха мъжки атрибути. Продуктът скандализира доста фамилии в морската столица, защото се оферираше в лафка на състезателен комплекс във Варна, където упражняват десетки деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР