„Детска грешка, грешка на две по-големи деца. Нищо особено не

...
„Детска грешка, грешка на две по-големи деца. Нищо особено не
Коментари Харесай

Антъни Иванов, след като го заловиха с канабис: Нищо особено не се е случило

„ Детска неточност, неточност на две по-големи деца. Нищо изключително не се е случило. Случи се, че ни хванаха с мой другар с малко количество марихуана. Заведоха ни в районното, там ни разпитаха. Казаха, че е маловажно. Казаха, че не са ни видели да използваме. Това беше повода да ни пуснат. Не съм арестуван “, по този начин Антъни Иванов разяснява пред публицисти ареста си за владеене на канабис. Плувецът беше открит на басейн " Пирин " в Благоевград по време на подготовка.

„ Тренирам. Всичко е наред. Това е една пречка, и то в миг, в който се усещам доста добре във водата. Тренировките ми вървят доста добре. Гадни и кофти решения, може би те ме подтикнаха да направя тази неточност, която се веселя, че не съумях да довърша. В Америка съм употребявал марихуана по лекарско наставление поради болки в рамото. Имам и документи за това, само че в България не съм. Момчето, което беше с мен учи в Академията. На мен ми е доста обезпокоеното за него, тъй като най-вероятно ще го изгонят. Благо беше част от предния скандал с федерацията по плуване. "

" За мен е изненадващо, че толкоз медийно внимание се обръща на една по този начин нелепа неточност. Аз съм на басейна, упражнявам от 7.30 часа сутринта. Това е задоволително показателно, че работя. Олимпиадата е Божа работа. Ако успее да падне наказването дотогава съм подготвен да покрия норматив. Ако не, ще бъда подготвен да се върна при започване на октомври за международните купи. Това ще бъде моята цел – да печеля орден от международна купа. Това е изцяло постижимо. Аз не мисля да се състезавам в съревнования свързани с федерацията. Ще се състезавам под български байрак несъмнено, само че не обвързвано с тях “, добави Иванов, съобщи БНР.

Плувецът е със спрени спортни права поради обидни мнения към управлението на Българската федерация по плувни спортове.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР