Децентрализираните финанси (DeFi) завладяха света през последните години и тъй

...
Децентрализираните финанси (DeFi) завладяха света през последните години и тъй
Коментари Харесай

Polkadot срещу RenQ Finance : Кой DeFi токен ще умножи инвестицията ви?

Децентрализираните финанси (DeFi) превзеха света през последните години и защото от ден на ден вложители желаят да влагат в това пространство, конкуренцията сред Defi токените става все по-силна.

В тази публикация ще съпоставим два известни DeFi токена – Polkadot (DOT) и RenQ Finance (RENQ) и ще оценим кой от тях има по-голям капацитет да умножи инвестицията ви.

Преглед на Polkadot (DOT)

Polkadot е децентрализирана блокчейн платформа, основана, с цел да даде опция за оперативна съгласуемост сред разнообразни блокчейни. Тя е основана от съоснователя на Етериум, Гавин Ууд, през 2016 година и започва през 2020 година Polkadot има за цел да реши казуса с оперативната съгласуемост, позволявайки на разнообразни блокчейни да споделят и взаимодействат между тях по сигурен и децентрализиран метод.

Polkadot употребява неповторим консенсусен механизъм, наименуван (NPoS), при който притежателите на токени могат да предлагат валидатори за обезпечаване на мрежата и да получават хонорари за своя принос. Тази система подсигурява, че мрежата остава децентрализирана и сигурна.

Текущата пазарна капитализация на Polkadot е над $6.7 милиарда, което я прави една от 15-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация съгласно CoinMarketCap.

Преглед на RenQ Finance (RENQ)

RenQ Finance е децентрализирана финансова платформа, която дава универсално решение за всички DeFi потребности. Тя е пусната през 2023 година и бързо набира известност с помощта на неповторимите си функционалности, сполучливите стадии на предварителна продажба и мощната поддръжка на общността.

RenQ Finance дава децентрализирана борса (DEX), на която потребителите могат да търгуват с разнообразни криптовалути, както и платформа за рандеман, която разрешава на потребителите да печелят награди, като стейкват своите токени.

Тя разполага и с модел на ръководство, при който притежателите на токени могат да гласоподават по оферти и да въздействат върху посоката на развиване на платформата.

RenQ Finance употребява консенсусен механизъм, наименуван “Доказателство за ликвидност ”, при който доставчиците на ликвидност се възнаграждават с RENQ токени за даване на ликвидност на платформата. Тази система подтиква потребителите да дават ликвидност на платформата, което от своя страна оказва помощ да се подсигурява, че платформата остава децентрализирана и сигурна.

Към момента на писане на публикацията RenQ Finance е в стадий на предварителна продажба 8, а токените се продават при курс 1 RENQ за 0.055 USDT. Цената при листване на RENQ след предварителната продажба е избрана на 0.070 USDT, което е планувано да бъде по-рано от предстоящото, трансформирайки го в привлекателна опция за вложителите. Към момента са продадени 82.75% от токените – 438,504.254 от общо 500,000,000. Това значи, че набраната сума е възлиза на $15,978,696, а общата целева сума е $19,310,000.

Сравнение: Polkadot против RenQ Finance

  1. Пазарна капитализация: Понастоящем Polkadot има по-голяма пазарна капитализация от RenQ Finance, само че това не значи безусловно, че е по-добра инвестиция. RenQ Finance сподели мощен капацитет за напредък и от стартирането си до момента растежът на токена непрестанно се усилва.
  2. Уникални характерности: Макар че и Polkadot, и RenQ Finance имат неповторими характерности, RenQ Finance се отличава с това, че предлага универсално решение за всички DeFi потребности, в това число DEX и платформа за фарминг на доходи (yield farming). Тя дава на потребителите комфортен и ефикасен метод за достъп до разнообразни DeFi услуги в една платформа.
  3. Подкрепа на общността: Polkadot и RenQ Finance имат мощна социална поддръжка, която е от решаващо значение за триумфа на всяка криптовалута. Въпреки това общността на RenQ Finance е изключително дейна и ангажирана, предоставяйки на екипа противоположна връзка и оферти и оказва помощ за популяризирането на платформата.

Заключение

Както Polkadot, по този начин и RenQ Finance имат своите мощни и слаби страни и вложителите би трябвало да създадат своите изследвания, преди да вземат капиталови решения. Докато Polkadot е одобрена платформа със мощен екип и солидна технология, RenQ Finance сподели мощен капацитет за напредък и има решение за всички потребности на DeFi на едно място
.
Със своята дейна общественост и сполучливи предварителни продажби RenQ Finance има капацитета да умножи вложенията ви в DeFi региона.

Кликнете тук, с цел да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР