Децата във варненската забавачница във Владиславово, в която по-рано днес

...
Децата във варненската забавачница във Владиславово, в която по-рано днес
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния - 13 декември

Децата във варненската забавачница във " Владиславово ", в която по-рано през днешния ден майка атакува и рани служителка, не са станали очевидци на случилото се. У личния състав обаче има сериозен уплах и психолози ще работят с него. Това сподели пред медии шефката на общинската дирекция по обучение Лилия Христова, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Районният център по трансфузионна хематология във Варна има животоспасяваща потребност от кръводарители с кръвни групи А (-) и 0 (+).

През идната 2024-та ще отбележим 140 години от появяването на първата футболна топка у нас. Непознатият до тогава предмет е показан за първи път на 14 май 1894 година. Това се случва в двора на Варненската мъжка гимназия „ Фердинанд I ”.

Сдружение " Варна диша " подкани кмета на морската столица Благомир Коцев да предприеме действителни дейности по извършване на предизборните си обещания за запазване на зелената система на града и за прекъсване на колите в Морската градина.

42-ма възпитаници от VII до XII клас от съществени и междинни учебни заведения в oбласт Варна участваха в галерия под надпис „ Бъдещето на моя град “.

По думите му Варна е била дадена на концесия и е ръководена в интерес на и от името на един строителен „ бизнесмен “, на който му е било разрешено да звъни на всички чиновници непосредствено, а те са били принудени да извършват неговите повели категорично.

На 20 декември (сряда) във Варна ще се организира церемонията по връчването на премията " Златен глобус " 2023 на фондация " Кор Кароли " за най-хубаво българско морско ветроходно достижение за годината в памет на кап. Георги Георгиев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР