Децата от най-добрата снукър академия в Украйна подкрепиха по интересен

...
Децата от най-добрата снукър академия в Украйна подкрепиха по интересен
Коментари Харесай

Украинските деца от снукър академията в Киев подкрепят проекта Избери снукъра 2

Децата от най-хубавата снукър академия в Украйна поддържаха по забавен метод акцията "Избери Снукъра 2 ". Снукър гениите на Украйна облякоха брандираните фланелки на акцията и се снимаха пред снукър маса. "Избери Снукъра 2 " продължава и сега като снукър керванът се намира във Враца до 10 септември в това число преди да тръгне за последната си спирка в Пловдив (11 и 12 септември).

Проектът се извършва от българска снукър федерация с поддръжката на Министерството на младежта и спорта. Кампанията мина с огромен интерес в Кюстендил, Петрич и София, където стотици младежи се включиха в самодейността и научиха за първите стъпки в джентълменския спорт.

Целта на акцията е да се срещнат младежите от близко с джентълменския спорт като средство за предварителна защита на рисково държание на младежите посредством образуване и осъществяване на спортни демонстрациии и прояви за основаване на трайни настройки за упражняване на снукър и разбиране на поведенчески модели съгласно правилата и полезностите на спорта. Начинаещите ще получат базови умения и ще могат да практикуват спорта в локалните клубове. Проектът се финансира от Министерството на младежта и спорта по национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10А от Закона за хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР