Децата обичайно се възприемат като най-чистите и невинни създания, които

...
Децата обичайно се възприемат като най-чистите и невинни създания, които
Коментари Харесай

Косите ти ще настръхнат от тези страховити истории с деца

Децата всекидневно се възприемат като най-чистите и почтени създания, които ни зареждат с позитивни страсти и ни дават сили да продължим напред в сложните моменти. Понякога обаче техният облик може да бъде и злокобен.

Това удостоверява писателката Мики Кендъл, която приканва в Туитър хора, общували си с хлапета, да опишат за най-странните си и плашещи думи, които са чували от тях. В резултат на това в профила на писателката стартират да се разгласяват разкази за хлапета, от които на всеки може да му настръхне косата.

Така да вземем за пример консуматор споделя по какъв начин, когато бил дребен, братчето му постоянно говорело за някакво друго свое семейство, което никой не познавал. В началото всички си мислели, че детето просто си измисля.

 Призрачна къща

Историите му обаче почнали да стават все по-детайлни и в тях участвала мистериозна синя къща. Един ден малчуганът даже самичък завел околните си до въпросното жилище, което се оказало безлюдно. Щом го видели, родителите му щели да припаднат от смут.

Друг човек споделя не по-малко страховита история, случила се във семейството му. В историята се споделя за момченце, което един ден излязло отвън града на разходка със фамилията си. Още по пътя то се държало необичайно и проявявало интерес тематиката за гибелта.

Дори попитало родителите си по какъв начин биха реагирали, в случай че то загине. Когато по-късно при разходката фамилията стигнало до плантация, родителите взели бинокъл на детето, а то почнало да си играе с него с огромен интерес.

На другия ден, когато потеглили на път, бинокълът още веднъж бил в ръцете на малчугана. По време на пътуването обаче станала злополука, а играчката ранила лицето на детето.

 Предишен живот

По-късно то умряло. Но това не е най-странното. При почистване на детската му стая родителите му намерили рисунка, която изцяло пресъздавала неговата гибел и забития в лицето му бинокъл.

Необяснима преживелица с дете споделя и жена, която останала потресена от думите на тригодишния си наследник. Когато тя била бременна още веднъж, една нощ момченцето подхвърлило: Днес сестричката ми ще има рожден ден. В началото дамата не обърнала огромно внимание на тези думи, само че когато още същата нощ почнала да ражда, незабавно се сетила за тях.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР