Децата на френския актьор Ален Делон са подали жалба в

...
Децата на френския актьор Ален Делон са подали жалба в
Коментари Харесай

Жена държи Ален Делон като заложник: Децата му подадоха жалба в съда

Децата на френския артист Ален Делон са подали тъжба в съда против спътницата на татко им Хироми. Обвиненията са в тормоз и нелегално заграбване на персоналната му преписка, заяви Агенция Франс Прес.

87-годишният Ален Делон се е включил към желае против 66-годишната си спътница в документално изказване. Жалбата е подадена в Монтаржи, департамент Лоаре, от трите деца на френската кинозвезда - Анушка, Ален-Фабиен и Антъни Делон, оповестява техният юрист.
 
                             

След сърдечно-съдовите проблеми на артиста през 2019 година Хироми се реалокира в дома му и е почнала да става все по-агресивна. Държала се унизително и оскърбително към него и децата му, се споделя още в изказване на юриста на децата на Делон, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя " непрекъснато изолира Ален Делон от околните му другари и фамилията му, като употребява закани. Системно управлява телефонните му диалози и персоналните известия. Отговаря вместо него и се пробва да получава пощенските му колета. Пречи на децата му да го посещават постоянно, както постоянно са го правили. Тя е властническа и заплашителна, като даже стига до такава степен, че малтретира по неприемлив метод кучето на Делон ", споделя още юристът Кристоф Айела.
 
                           

Според френското наказателно право за сходни дейности може да бъде наложена присъда до три години затвор, както и санкция до 45 000 евро.

През 2017 година Ален Делон разгласи края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 година, се снима допълнително от 90 кино лентата измежду които " Роко и неговите братя ", " Гепардът ", " Басейнът ", " Зоро ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР