Децата ми изживяха най-страшния кошмар, който може да им поднесе

...
Децата ми изживяха най-страшния кошмар, който може да им поднесе
Коментари Харесай

Изключително Тежката Съдба На Таня От „Женени От Пръв Поглед“

„ Децата ми изживяха най-страшния призрачен сън, който може да им сервира ориста. Те изгубиха татко си в деня, в който им оповестиха, че майка им има рак на гърдата. Това са най-смелите и най-силните деца на света. Гордея се с тях, с тяхната безрезервност, любов и великодушие. Те са моите герои. Щастлива съм да бъда тяхна майка “, споделя Таня.

Осем месеца след интервенцията тя се завръща в залата и се пробва да продължи напред. Таня получава оферта да поеме ансамбъла на Филипините и отпътува за Манила. Въпреки спортните си достижения, за максимален триумф тя счита своите деца и тримата й внуци.

Любов

Дъщерята и синът на Таня я подкрепили, когато тя решила още веднъж да потърси любовта и се записала в кастинга за „ Женени от пръв взор “. „ Иска ми се да срещна човек, който още веднъж да обикна. Иска ми да срещна човек, който да ме обикне… Да живееш без обич е като да си мъртъв, преди да си починал. Аз не съм подготвена да умра “, споделя Таня.

Съдбата на сегашния й брачен партньор е сходна с нейната. Светозар Филипов изгубил жена си Катя от тежката болест, с която Таня сполучливо се е преборила. Той има две пораснали деца, които са поели по пътя си. Светозар губи и дома си поради лъжесвидетелстване. С помощта на другари той намира дребна къща в покрайнините на София, която сега се пробва да пригоди за живеене.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР