Деца от Разградско се учат как да защитават животните. Възпитаниците

...
Деца от Разградско се учат как да защитават животните. Възпитаниците
Коментари Харесай

Учиха деца от Разградско как да защитават животните

Деца от Разградско се учат по какъв начин да пазят животните. Възпитаниците от детската градина в Киченица вземат участие в просветителния план на фондация "Четири лапи " за четвърта поредна година. По програмата работят и първокласниците в учебното заведение в Езерче, оповестиха от управленията на детското и образователно заведение.

Целта на просветителната стратегия е посредством същинско странствуване в света на животните, подрастващите да ги опознаят, да ги обикнат, да стартират да ги почитат и да се усещат по-близо до тях.

Груповите занимания, полемиките и упражненията ще спомагат за образуването на хуманно отношение към домашните любимци и към бездомните животни, показват от образователните заведения.

Клиенти бойкотират магазин поради изхвърлен котарак

Като част от дейностите по програмата посетител на децата от двете разградски села през предходната седмица е била Дора Радева, представител на фондация "Четири лапи ". Тя говорила за Закона за отбрана на животните, какво е свирепост към животните, какво са длъжни стопаните на животни да вършат за тях, какво би трябвало притежателите на зоомагазини да обезпечават на животните.

Срещите в учебното заведение и детската градина завършили с дарове. Радева раздала на децата, учениците, учителите диплянки и картички с потребна информация за бездомните животни, за парка за танцуващи мечки в Белица, за котките и кучетата, които живеят на улицата и други Всички получили и образователното пособие "Близо до животните ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР