ДЕТРОЙТ (AP) — Американските регулаторни органи за безопасност на автомобилите

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Американските регулаторни органи за безопасност на автомобилите
Коментари Харесай

Американските регулаторни органи приключват разследването на ключалките на вратите на Ford Escape и няма да искат изтегляне

ДЕТРОЙТ (AP) — Американските регулаторни органи за сигурност на колите завършиха следствие на недоволства, че вратите на някои Ford Escape могат да се отварят, до момента в който SUV-овете се ръководен, без да търси евакуиране.

Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата споделя, че нейното следствие, почнало предишния юли, е открило, че има ниска евентуална заплаха за водачите и че Ford прави стратегия за задоволеност на клиентите, с цел да реши казуса.

В документите, оповестени от организацията в петък, се споделя, че следствието е обхванало към половин милион SUV Escape от моделните години 2020 и 2021.

Агенцията споделя, че джиповете имат звуково и образно предизвестие, в случай че вратите не се заключват вярно. Ford също по този начин възнамерява да изпрати писма до притежателите през март, в които им оповестява за акцията за задоволство, която взема решение казуса, само че не е изтеглена.

Собствениците могат да занесат своите коли на дилър,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР