Детето рита облегалката на седалката ви в самолета? Това е

...
Детето рита облегалката на седалката ви в самолета? Това е
Коментари Харесай

Чао,чао, бебчо: тази авиокомпания създава секция само за възрастни

Детето рита облегалката на седалката ви в самолета? Това е остаряла като времето история -непритното чувстно при пътуването със аероплан, равностойно на неприятната храна и крайници без чорапи на съседа - само че може да се трансформира в по-малък проблем, в случай че стартира нова самодейност.

През ноември тази година Corendon Airlines ще пусне секция единствено за възрастни в полетите сред Амстердам и Кюрасао. Със специфични седалки за пасажери на възраст над 16 години холандската самолетна компания се надява да усъвършенства прекарванията както на хората с деца, по този начин и на тези без деца.

Зоната " Само за възрастни " ще бъде ситуирана в предната част на самолетите Airbus A350-900 по маршрута в зона, " отделена от останалата част на самолета благодарение на стени и пердета ", се споделя в известие за пресата на Corendon. Струва си да се означи, че въпреки самолетната компания да предлага алтернатива за резервация " премиум ", няма бизнес или първа класа, за които да се приказва.

Авиокомпанията счита, че изключително бизнес пасажерите ще се радват на секцията единствено за възрастни, защото това значи, че могат да работят в среда, в която тишината е повече или по-малко обезпечена - въпреки че не постоянно наоколо до вас има шумно или крещящо дете, то има свойството да се появява, когато минимум се нуждаете от него.

Родителите, от своя страна, ще бъдат освободени от част от напрежението, обвързван с съществуването на непослушно дете измежду пасажерите без деца.

Летенето без деца има своята цена. Деветте XL седалки (с в допълнение пространство за краката) и 93-те общоприети седалки прибавят надлежно 100 и 45 евро към цената на постоянен еднопосочен билет - самият маршрут дебютира на 3 ноември дружно с концепцията " Само за възрастни ". До момента на правене на отчета еднопосочен билет без междинно кацане от Амстердам до Кюрасао с KLM за същия ден коства 664 USD (около 524 GBP) в Гугъл Flights.

Въпреки че Корендон е първият европейски транспортьор, който вкарва алтернатива единствено за възрастни, сходни опити не са без казус в международен мащаб. Scoot, нискотарифно дъщерно сдружение на Singapore Airlines, предлага каюти Scoot-in-Silence най-малко от 2018 година насам. Разположен сред бизнес и икономична класа, този клас седалки е непокътнат за пасажери на възраст над 12 години. Представител на Scoot не може да бъде открит за коментар все още на издание на публикацията.

 Източник: cntraveller.com

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР