Детето на Ивелина - родилката, която почина след секцио в

...
Детето на Ивелина - родилката, която почина след секцио в
Коментари Харесай

Близки на починалата родилка в Русе отправят апел към всички

Детето на Ивелина - родилката, която умря след секцио в Русе - дребният Белослав ще бъде изписан на следващия ден. Това стана ясно след обява в обществените мрежи. Призовават се всички, които имат опция да участват, с цел да окажат морална поддръжка на бащата.

" На 28.05.2023г. в 10:00 часа ще бъде изписано момченцето на Ивелина и Мартин - Белослав. Молим всички, които имат опция да участват, да заповядат и да окажат единственото от което има потребност Мартин - поддръжка и публичен напън, с цел да има отмъщение за трагичната гибел на майката на децата му, която беше изцяло зарязана от медицинския личен състав след раждането и оставена да почине в пъклен болки, до момента в който е чувала по какъв начин хърка здравното лице ", написа Елица Димитрова.

А апелът към русенци приключва по този начин: " Нека това ликвидиране не завърши като един елементарен трагичен случай! ".

Ден след нещастието имаше напрежение пред АГ-болницата в Русе от събрали се хора, които отидоха да стачкуват против съдбовния случай, за който се счита, че настъпил от безнаказаност на медицинския личен състав.

Призив в мрежата има и да се съберат финансови средства за бащата на детето - Мартин, който остава уединен родител. Русенци са подготвени да откликнат с каквото е належащо, с цел да се обезпечи правна помощ и правосъден развой, написа Dunav most.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР