Детето, което е пътувало в преобърналия се край Своге автобус,

...
Детето, което е пътувало в преобърналия се край Своге автобус,
Коментари Харесай

13-годишно дете е сред загиналите в жестоката катастрофа

Детето, което е пътувало в преобърналия се край Своге рейс, е измежду починалите, оповестява. То е на 13 години и е от село Световрачене. Именно от там са и множеството от хората, пътували в него.
 
Екскурзията е проведена от пенсионерския клуб в Световрачене, такива са се правили съвсем всеки уикенд. На нея е имало към 15 души от певческия състав на селото. До момента са събрани данните на 19 от пасажерите. За един от тях към този момент я ясно, че е измежду починалите. Другите 18 са ранени. 15 индивида обаче към момента липсват от описите.
 
16 души починаха откакто рейс с пасажери от село Световрачене, които отивали на екскурзия до манастира " Седемте престола ", се прекатурна в Искърското дефиле. В рейса са пътували 33 души и водачът, десетки са ранените в друга степен. Произшествието на входа на Своге стана към 17.00 ч. 13 души починаха на място, а трима на път към лечебните заведения.
 
Според първичните информации рейсът се е движил с висока скорост, несъобразена с пътните условия все още. По същото време в региона е валял мощен дъжд.
 
27 август, понеделник, е разгласен за ден на народен печал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР