Дете от Видин се бори с тежко заболяване, отключено след

...
Дете от Видин се бори с тежко заболяване, отключено след
Коментари Харесай

Да подадем ръка! Детенце от Видин отключи тежко заболяване след ваксина, близките му молят за помощ /снимки/

Дете от Видин се бори с тежко заболяване, отключено след сложена ваксина, научи организация BulNews. 
4-годишният Симеон се ражда изцяло здрав в семейство с още трима батковци. Расте, храни се здравословно и се развива обикновено до година и 8 месеца. Бил почнал да споделя думички, да имитира животни, като всяко малко дете на тази възраст. 
Тогава обаче му била сложена ваксина от детския имунизационен календаr, която провокира отлагането на доста тежки метали в неговия организъм, споделя майката на момчето Лора. След голям брой съвещания със експерти се открива, че детето има пропускливи вътрешности, само че към този момент отделените тежки метали в кръвта са засегнали естествената му мозъчна активност. Това довежда до поведенчески промени, нарушаване на съня и редица други прояви. Сими почнал да подскача, да пляска с ръце, да страни от околните си и близките, нямало и спомен от думите, които бил научил, плачел без причина. Въз основа на всичко това детето е диагностицирано с детски аутизъм.
Пътят, по който детето и фамилията му вървят към този момент две години е сложен, споделя още майката на детето. 
" Чрез проучване на метатрон в София и обширен обзор, час и половина, изследваха го до клетъчно равнище и се откри, че той има доста тежки метали. Дете на няма и 3 годинки няма от кое място да има тези тежки метали, с изключение на от някаква външна интервенция, а имунизацията, която последно сложихме - морбили, тя беше тъкмо 4-5 месеца преди този момент. Започна се почистване на метали, възобновяване на дефицити в организма, безглутенова диета, тъй като той си беше разрушил червата от тези метали. Девет месеца беше призрачен сън. Всичко трябваше да е доста прецизно и е доста мъчно за едно малко дете - да скриеш белия самун от него, бисквитите, солетите, млякото... Но успяхме, оправихме червата и изведохме тежките метали и в този момент продължаваме напред с други добавки. Последния път индикаторите бяха доста положителни. "
За страдание Сими към момента е хиперактивен и това му пречи концентрацията и проговарянето му, не може да се храни самичък, към момента е с памперс и се нуждае от непрекъснати грижи и човек да себе си. Семейството има потребност от помощ, с цел да може Симеон да бъде пълноценно дете. След към 2 години лекуване и съвсем никакви резултати от него, родителите прибягнали до последната опция и вяра - вливане на стволови кафези. Има оферта от клиника " Малацки " в Словакия, която обаче е непостижима за фамилията. 
Трябва да бъдат направени 3-4 вливки на стойност по 5000 евро или общо 15-20 000 евро. След всяка процедура има в допълнение спрей на стойност 1000 евро. Само замразяването на стволовите кафези коства 8500 лева. 
„ Ще бъдем извънредно признателни на всяка помощ от ваша страна, с цел да помогнем на прелестното си детенце да изживее детството си, като всички естествени деца! Ние в никакъв случай няма да се откажем! Моля ви, отворете сърцата си за Симеон! Нека му подарим едно по-добро бъдеще! Благодарим на всеки, даже и с най-малката помощ от негова страна! Мили хора бъдете здрави, надяваме се, че дружно нашата история ще има благополучен край!!! “, пишат родителите на момченцето.
Жители на Видин към този момент се включват интензивно в акцията по набиране на средства. Ще бъде спретнат благотворителен базар, средствата от който ще са в интерес на фамилията. Събитието ще се състои  на 1 април, събота, от 8 часа на пазара до стадиона във Видин. 
Желаещите да оказват помощ могат да го създадат и в платформата на фондация " Павел Андреев "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР