Дете, което съм възпитал, дете, което няма нарушение по пътищата.

...
Дете, което съм възпитал, дете, което няма нарушение по пътищата.
Коментари Харесай

Бащата на загиналото на пътя момче: Без война сме във война. Кога ще спре това?

" Дете, което съм възпитал, дете, което няма нарушаване по пътищата. Точно моето дете почина на това кръстовище. Влачили са го 300 метра ", добави той.

Той насочи и апел: " Днес беше моето дете, на следващия ден може да е вашето. Моля ви спрете ги. Спрете тези убийства ".

На мястото на злополуката се организира бдение в памет на жертвите.

" Имам възприятието, че страната е в будна кома. Никой нищо не го интересува, умират деца на по 23 години. Не го разбирам. Аз персонално към този момент не виждам за какво ", съобщи Надежда Дойчева пред.

" Живея на кръстовището на " Сливница " и " Константин Величков ". Всеки път, когато се стопли времето, тази права се трансформира в писта за водачи на мотори и на коли. Карат с извънредно висока скорост. Както видяхме причина за загуба на човешки живот, както и нарушение на спокойствието на всички, които живеят тук ", сподели Стоян Стоянов.

" Явно не се съблюдават законите и няма кой да ги управлява тези неща. Това е най-ужасното. Тук би трябвало да се постави някакъв лежащ служител на реда, тъй като камера на пътя няма да спре високата скорост, никой не е спряла ", счита Венера Спасова.

Тежкият случай стана 15 минути след среднощ в региона на кръстовището на бул. " Сливница " и ул. " Русе ". При него на място починаха 24-годишно момиче и 23-годишно момче. Разследващите са открили, че те са били дружно.

Шофьорът, предизвикал злополуката, е на 18 години. Той е имал брошура от три месеца. По време на случая е карал с висока скорост, като занапред ще се установавя с какъв брой, само че, съгласно специалисти, е карал най-малко със 100 км/ч. Младият мъже е арестуван е в Трето районно ръководство и с повдигнато обвиняване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР