Десният защитник Анте Блажевич може да получи шанс за изява

...
Десният защитник Анте Блажевич може да получи шанс за изява
Коментари Харесай

Топузаков вади Блажевич от фризера

Десният бранител Анте Блажевич може да получи късмет за изява до края на шампионата. На сините им остават още четири дуела - Локо Пловдив, Черно море, Лудогорец и ЦСКА.

Хърватският защитник още веднъж се готви на цялостни обороти със съотборниците си и функционалните му индикатори са се повишили. За идния дуел със смърфовете в неделя осъден е Жереми Петрис, само че е малко евентуално Блажевич да заеме мястото му, а на десния фланг се чака да работи Патрик-Габриел Галчев. Не е изключено хърватинът да попадне в групата за гостуването на " Лаута ".
 Топчо споделя по какъв начин ще отмъсти на пловдивското Локо
Топчо споделя по какъв начин ще отмъсти на пловдивското Локо

За загубата преди дни

27-годишният бранител бе отлъчен от Станимир Стоилов след един формален мач, само че бе оправдан от Елин Топузаков след напускането на Мъри. Вчера преди началото на тренировката той организира диалог с Ивелин Попов и Кристиан Димитров. Последният игра за Хайдук Сплит.

Сините организираха следващото си занятие от подготовката за мача с Локо Пловдив, а единствен от него отсъстваше Хосе Кордоба. Панамецът към момента лекува мускулна контузия и ще бъде навън за визитата на черно-белите. Той не е играл за сините от над месец и не е ясно докога ще липсва от терените.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР