Десният бек на ЦСКА Иван Турицов е един от любимците

...
Десният бек на ЦСКА Иван Турицов е един от любимците
Коментари Харесай

Иван Турицов: Обичам ЦСКА от дете, готов съм да оставя сърцето си на терена за отбора!

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов е един от любимците на публиката. Той още веднъж се изясни в обич на клуба. Турицов направи следващия си мощен мач за " армейците " през вчерашния ден против Зоря.

" Радвам се, че след два месеца неявяване от терените поради травма се завърнах в състава за значимия мач в Осиек и успяхме да отстраним противника ни. Беше ми тежко да виждам в профил и да не мога да оказвам помощ на съотборниците си. Чаках с неспокойствие момента, в който още веднъж ще играя.

Зоря е играл в групите на Лига Европа в два от последните три сезона. Труден съперник, само че и ние показахме, че сме добър тим и имаме вяра, че можем да преодолеем това затруднение.

Най-големият ни коз е колективът. В тима сме като едно семейство. Аз усещам момчетата като мои братя! Всички се поддържаме и си оказваме помощ. Едно цяло сме и тъкмо по този начин можем да стигнем доста надалеч.

Аз обичам ЦСКА още от дете. Цялото ми семейство сме " армейци ". Винаги съм мечтаел да играя на този популярен стадион, пред невероятната аудитория. След доста труд и ограничения, в този момент изживявам фантазията си. Усещам обичта на почитателите и съм подготвен да оставя сърцето си на терена за обичания тим! ", сподели Турицов за формалната стратегия на мача ЦСКА - Зоря. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР