Десислава Цонева и Янчо Таков са разведени от над едно

...
Десислава Цонева и Янчо Таков са разведени от над едно
Коментари Харесай

Пълен егоист! Деси Цонева иска да остави сина си без баща, защото го ненавижда


Десислава Цонева и Янчо Таков са разведени от над едно десетилетие, само че тихата война сред тях продължава. Лошото е, че стартират да употребяват сина си в тази война, а това е неприемливо.

Деси напряко ненавиждала комунистическия правоприемник и не можела да го гледа, само че през последните 10 години й се е налагало да го понася поради общия им наследник. Сега обаче журналистката е измислила остроумен проект по какъв начин един път вечно да се отърве от някогашния си брачен партньор.

За задачата внучката на легендата на киното Коста Цонев желае да прати сина си да учи за ортодонт във Виена. По този метод тя на процедура ще изолира татко му от живота му, което е и нейната цел.

Той обаче се е усетил и отхвърля да подпише документ за единодушие синът му да пътува в чужбина. Янчо се страхувал, че в случай че майка му изведе детето зад граница, повече няма да го види.

Деси Цонева е известна с това, че не обмисля добре нещата. Често работи преждевременно и си мени мнението. Това е и повода да не я взимат насериозно доста хора.

Това, което в тази ситуация желае от някогашния си, обаче е в действителност прекомерно, тъй като нейното желание е да заживее с новия си брачен партньор, общата им щерка и сина си от Янчо във Виена. Това напълно ще откъсне момчето, което занапред навлиза в пубертета, от татко му.

Щерката на Димитър Цонев работи извънредно егоистично за следващ път. Тя не се замисля по какъв начин един татко ще вижда сина си, а се вайка, че не подписвал заминаването на момчето. Едва ли естествен татко ще подпише и ще остане без детето си за неустановен интервал от време.

Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР